1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Tomat-tapenade

Seggiano

180g Tomat-tapenade av soltørkede tomater
Denne tapenaden er laget av Angeli-familien på Monte Amiata i Toscana. Lokalt dyrkede tomater er lagt på bambus og tørket i solen. Smaken er rik av soltørkede tomater, kapers og et hint av chilli. 
Til bruschetta, toast, smørbrød eller pasta.

Halvtørkede tomater

Seggiano

280g Halvtørkede tomater i olivenolje
(Økologisk)
Søte, økologisk dyrkede Grappolato-tomater fra Puglia. Ovnstørket og smakstilsatt med hvitløk, oregano og gressløk og preservert i Extra Virgin olivenolje.
Til bruschetta, pizzatopping, salater, pasta, ris eller gryteretter.

Blandet Porcinini

Seggiano

180g Blandet Porcinini
Blanding av ulike sopptyper, med hovedvekt på Steinsopp. Andre sopptyper er Østerssopp, Nameko og Shitake. Nedlagt i Extra Virgin Olivenolje, vineddik, hvitvin, urter og salt.

San Marzano tomater

Seggiano

400g San Marzano tomater D.O.P., Strianese

Skinnfrie, hermetiske tomater, dyrket i geografisk avgrensede områder (D.O.P.) rundt Napoli, Avellino og Salerno.