1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Radicchiosalat med appelsin

PDF Print E-mail

Kutt radicchio/sikori og skjær appelsin i små biter. På bildet har vi benyttet radicchio rosso. Bland grovt hakkede valnøtter. Til slutt smakes det hele til med salt og rikelig med olivenolje med appelsin. Serveres med godt brød.

Kilde: Luigi Tega

Vinanbefaling: Tamellini Soave 2007

Tips

Her har Barcho samlet sammen noen tips og råd som kan hjelpe deg å bruke og å sette pris på de kvalitetsroduktene Barcho leverer.

  • Oppskriftene er plukket fra aktuelle kilder og viser tidsriktige retter for et moderne kjøkken
  • Helse er ofte et aktuelt tema i sammenheng med olivenolje, blant annet fordi den er full av antioksidanter og bidrar med det gode fettet.
  • Fakta og vitenskapelig informasjon om produktene kan gi økt innsikt og kunnskap om produktene