1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Penne med grønnsaker

PDF Print E-mail

Fres forskjellige grønnsaker skåret i små biter (squash, aubergine, paprika, sopp, selleri etc.) i en stor panne tilsatt extra virgin olivenolje. Smak til med pepper, salt og frisk oregano.

Kok Penne Rigate al dente og bland den i grønnsakene. Til slutt tilsettes en spiseskje Extra Virgin Olivenolje med basilikum.

Kilde: Luigi Tega

Tips

Her har Barcho samlet sammen noen tips og råd som kan hjelpe deg å bruke og å sette pris på de kvalitetsroduktene Barcho leverer.

  • Oppskriftene er plukket fra aktuelle kilder og viser tidsriktige retter for et moderne kjøkken
  • Helse er ofte et aktuelt tema i sammenheng med olivenolje, blant annet fordi den er full av antioksidanter og bidrar med det gode fettet.
  • Fakta og vitenskapelig informasjon om produktene kan gi økt innsikt og kunnskap om produktene