1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Linguine Marinara med ansjos

PDF Print E-mail

porsjoner: 4

Hakk 200g ansjosfilet

Surr i en panne med varm Extra Virgin Olivenolje

Hell på litt hvitvin og la koke i ca 10 minutter

Smak til med salt og pepper og hell over 2 spiseskjeer Extra Virgin Olivenolje med hvitløk. Om ønskelig tilsettes litt chili.

Kok 500g Linguine eller Tagliolini al dente, tilsett sausen og dryss finhakket persille over.

Kilde: Luigi Tega

Vinanbefaling: Wittmann Riesling Trocken 2009

Tips

Her har Barcho samlet sammen noen tips og råd som kan hjelpe deg å bruke og å sette pris på de kvalitetsroduktene Barcho leverer.

  • Oppskriftene er plukket fra aktuelle kilder og viser tidsriktige retter for et moderne kjøkken
  • Helse er ofte et aktuelt tema i sammenheng med olivenolje, blant annet fordi den er full av antioksidanter og bidrar med det gode fettet.
  • Fakta og vitenskapelig informasjon om produktene kan gi økt innsikt og kunnskap om produktene