1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Scampi med appelsin og chili

PDF Print E-mail

porsjoner: 2

400g rå renset scampi

2 ss Extra Virgin Olivenolje med appelsin

3 ss søt chilisaus

Rå, rensede scampi surres lett i olivenolje med appelsin og chilisaus - på begge sider - inntil de skifter farge. Pyntes med kuttet vårløk eller gressløk. Serveres med godt brød. Retten kan utmerket tilberedes på primus - den perfekte turmat.

Buon apetito!

Vinanbefaling: Leitz Riesling Trocken 2009

Tips

Her har Barcho samlet sammen noen tips og råd som kan hjelpe deg å bruke og å sette pris på de kvalitetsroduktene Barcho leverer.

  • Oppskriftene er plukket fra aktuelle kilder og viser tidsriktige retter for et moderne kjøkken
  • Helse er ofte et aktuelt tema i sammenheng med olivenolje, blant annet fordi den er full av antioksidanter og bidrar med det gode fettet.
  • Fakta og vitenskapelig informasjon om produktene kan gi økt innsikt og kunnskap om produktene