1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Brokkolisuppe med Villa Magra

PDF Print E-mail

porsjoner: 4

1 kg brokkoli

havsalt og pepper

4 skiver myk hvit geitost, eller 4 små chèvre

50g pinjekjerner, lett ristet

Villa Magra extra virgin olivenolje til ringling

Del brokkolien i buketter. Kok opp 8 dl lettsaltet vann i en kjele (ikke for mye salt), ha i brokkolien og la den småkoke i cirka 4 minutter, til den er mør, men fremdeles knallgrønn. La brokkolien renne av og ta vare på kraften.

Kjør brokkolien i hurtigmiksen sammen med nok væske til at suppen blir en silkeglatt masse.

Varm suppen opp igjen i kjelen og smak eventuelt til med mer salt og pepper. Legg geitosten i varme suppetallerkener og hell suppen i ved siden av. Dryss pinjekjerner oppå, kvern over litt pepper og ringle over Villa Magra olivenolje.

Kilde: Gordon Ramsay: gjør det enkelt

Tips

Her har Barcho samlet sammen noen tips og råd som kan hjelpe deg å bruke og å sette pris på de kvalitetsroduktene Barcho leverer.

  • Oppskriftene er plukket fra aktuelle kilder og viser tidsriktige retter for et moderne kjøkken
  • Helse er ofte et aktuelt tema i sammenheng med olivenolje, blant annet fordi den er full av antioksidanter og bidrar med det gode fettet.
  • Fakta og vitenskapelig informasjon om produktene kan gi økt innsikt og kunnskap om produktene