1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Tomat-passata

Seggiano

690g Økologisk Tomat Passata

Økologisk dyrkede tomater fra Azienda San Francesco i Maremma, i det sydlige Toscana. Tomatene er innhøstet i august og lagt på flaske.

Basis for sauser generelt og til pizza eller pasta.

Tomatsaus for pasta

Seggiano

200g Tomatsaus for pasta
Laget av de beste og friskeste ingredienser som er kokt minimalt for å bevare smaken. Perfekt til pasta og bruschetta.
Inneholder tomater, squash, aubergine, paprika, solsikkeolje, olivenolje, hvitløk, basilikum, havsalt, vineddik og urter.

Pesto Genovese

Seggiano

200g Pesto Genovese
Ukokt og upasteurisert pesto uten ost. Fersk basilikum, vaskes og legges i olivenolje umiddelbart etter håndplukking.
Inneholder frisk basilikum fra Liguria, pinjekjerner, cashewnøtter, hvitløk og olivenolje.

Rød pesto

Seggiano

200g Rød pesto
Klassisk rød pesto fra Liguria. Til pasta, brød, antipasti/tapas eller som generell smaksforsterker.
Inneholder tomater, cashewnøtter, basilikum, sjøsalt, pinjekjerner, løk og hvitløk.

Tomatsaus med chili

Seggiano

220g Tomatsaus med chili

Klassisk Sugo all'Arrabbiata fra Puglia. Varmes forsiktig og helles over pasta. Penne all'Arrabbiata får gjerne også litt Parmesan.

Inneholder tomater, extra virgin olivenolje, tørket chili, fersk hvitløk og sjøsalt.

Søt Cherrytomatsalsa

Seggiano

330g Søt Cherrytomatsalsa

Laget av søte Ciliegino cherrytomater på sørspissen av Sicilia. Brukes som basis i pastasauser, pizza, gazpacho, supper og Bloody Mary.

Inneholder tomater, extra virgin olivenolje, selleri, basilikum og ørlite salt.