1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Tagliatelle

375g Tagliatelle, Seggiano (Økologisk)
Produsert av den fineste økologiske durumhvete fra lokale produsenter i Val d’Orcia, helt syd i Toscana. Produksjonen foregår i bronsepresser, som i motsetning til teflonpresser brukt i industrien, gir pastaen en porøs overflate. Det gjør at sausen fester seg bedre. Den er saktetørket på lav temperatur for å ta vare på proteinene, og derved gi mer smak og bedre tyggeopplevelse.

Penne Rigate

500g Penne Rigate, Seggiano (Økologisk)
Produsert av den fineste økologiske durumhvete fra lokale produsenter i Val d’Orcia, helt syd i Toscana. Produksjonen foregår i bronsepresser, som i motsetning til teflonpresser brukt i industrien, gir pastaen en porøs overflate. Det gjør at sausen fester seg bedre. Den er saktetørket på lav temperatur for å ta vare på proteinene, og derved gi mer smak og bedre tyggeopplevelse.

Carnaroli risottoris

500g Carnaroli risottoris, Seggiano (Økologisk)
Produsert av fineste Carnaroli ris i Vercelli-regionen på Po-sletten. Tradisjonelle produksjonsmetoder bevarer næringsinnholdet i det ytterste laget av riskornene og gir den beste smak og konsistens. Produksjon i små partier og vakuumpakking bidrar til den høye kvaliteten.