1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Ny produsent av håndlagede biscotti fra Toscana (22.1.2014)

PDF Print E-mail

Sfizio er grunnlagt av Antonio Martorana og Aya Yamada. De utgjør en kreativ enhet som oppstod fra en hengivenhet til å fremme italiensk gastronomisk kultur og å bevare tradisjonen og kunsten å skape håndlagede matvarer.

De gjenoppdaget hundre år gamle metoder benyttet i små lokale bakeri og bestemte seg for å dyrke sin lidenskap for toskanske søtsaker, spesielt for cantucci. Nytt liv bringes til ekstraordinære tradisjonelle oppskrifter gjennom infusjoner av friske, nyskapende smaker. Fra denne lidenskapen, ble deres utvalg av Biscotti Artigianali di Toscana født.

Hemmeligheten bak kvaliteten er konsekvent valg av de fineste ingredienser som Bronte pistasjenøtter og Carmignano tørkede fiken (begge valg av Slow Foods presidium), samt håndlaget Grand Cru sjokolade, sicilianske appelsiner og Passito di Pantelleria.

Deres oppmerksomhet på detaljer og raffinert sans for stil gjenspeiles også i emballasjen, designet for å gi uttrykk for satsing på kvalitet i alle produktene.

Hele utvalget er laget med kun de fineste naturlige ingredienser uten tilsetning av konserveringsmidler eller fargestoffer av noe slag.